La carta de l’avi de l’Alguer

Arriba el final del curs i ben aviat ens haurem d’acomiadar d’alguns dels vostres fills i filles, és un moment agredolç, estem contentes perquè veiem com van creixent i que segueixen el seu camí però els trobarem a faltar i pensarem ben sovint amb ells i elles, esperem haver pogut ajudar-los en el seu camí vital. Per això ens emocionen les vostres paraules i us volem deixar aquesta carta tan fantàstica que ens va fer l’avi de l’Alguer, moltes gràcies!

“Avui quan l’avi m’ha despertat de la migdiada -com sempre- m’ha preguntat si havia dormit molt bé… Li he dit que si -com sempre- però… m’he aixecat una mica enterbolit, una mica trist… i us ho vull explicar.

He pensat que m’ha arribat el meu primer final de curs de la primera escola “El Cau”, i tinc la sensació que dins d’ella hi hauré trobat i començat un bon llarg camí de la meva vida.

Aquells matins de fred i mandra quan hi entrava, que es convertien de seguida en una tendra escalfor i una bona acollida de tots vosaltres, és la sensació més dolça de tot el que m’emportaré l’últim dia i que procuraré guardar per sempre. No hi ha res de fàcil quan s’ha d’aprendre de bon començament, però m’heu ensenyat que “a poc a poc”, amb paciència i constància tot es fa més fàcil i planer.

Marxo trist, però content.

Deixo amics, mestres i sensacions que m’han ajudat créixer i a fer-me gran. Deixo petons, abraçades i consells que em serviran de trampolí per fer els salts més llargs i profitosos en tot el que em vagi trobant… que ha de ser molt i bo.

Surto del “Cau” espavilat. I emprenc el vol amb tota l’experiència que m’heu ensenyat, que té la garantia assegurada.

I, és clar, us ho vull agrair amb aquest petó que no us traureu mai de la galta…i que no té forma de llavi sinó que el composen sis lletres que m’heu ensenyat… GRÀCIES

Juny 2019″

Enviar resposta

La vostra adreça de correu no serà publicada.

Atenció: Mitjançant l'enviament d'aquest formulari declares haver llegit i acceptat l'Avís Legal.