Creixem amb la música
La música atrau als infants i els emociona. Per mitjà de la música els hi podem oferir la possibilitat d’expressar els seus sentiments i comunicar-se. Té un gran poder a l’hora de mobilitzar emocions , estimula l’atenció, la capacitat de concentració, la memòria, acompanya la reflexió, facilita la comunicació verbal i estimula l’ús del llenguatge.

Els infants que creixen escoltant música, cantant cançons i movent-se al ritme de la música, gaudeixen d’un millor sistema sensorial, ja que creen més enllaços en les connexions neuronals del cervell.

La cançó és bàsica i per tant cantem molt. L’infant mentre canta va assolint el llenguatge musical al costat del llenguatge parlat i ens ajuda a introduir nou vocabulari.

Acompanyem les cançons amb material de suport i fa que sigui més motivador pels infants.

El ritme i el compàs són el motor de la música i marcarem diferents ritmes amb picarols, maraques, claus… són instruments de so indeterminat, és a dir que no produeixen notes musicals i són perfectes perquè els infants s’iniciïn en la interpretació i l’acompanyament instrumental.
La música no es veu, no es pot tocar, no té color visual o una grandària física. És un art que penetra per l’oïda fins a arribar a la sensibilitat de la persona que l’escolta.

Enviar resposta

La vostra adreça de correu no serà publicada.

Atenció: Mitjançant l'enviament d'aquest formulari declares haver llegit i acceptat l'Avís Legal.